måndag 22 augusti 2011

Stockholm Pride 2011

Paraden...
 





Dem här killarna tog sig nog vatten över huvudet! Kan inte vara särskilt skönt att gå i 15cm klackar i ungefär 4 timmar från start till mål. Tror ni killen i den svart, vita klänningen vurpa???


 På Scenen...  

Konferenciererna
Shirleys Änglar
Jag och Jessica hade en diskussion om huruvida Shirley var smal eller ej? Men slutsatsen av det hela blev att hon säkert är gravid... 

Männen på scen var grymt duktiga dansare! Alltså grymt bra! Och deras nakna överkropp var oväsentlig! Dans koreografin var rätt ball. Därför tror jag att både jag och Jessica glömde bort att tänka på det... Då vi båda var oerhört koncentrerade på dansen så de "nästan" nakna kropparna tappade sin betydelse. Jag noterade dock lite snabbt att det var en himla massa svarta kalsonger överallt. Men inget mer.
Jag svär på min döda kropp (som inte dött ännu), att jag inte dreglat över männen med kalsongerna. Det gjorde jag inte! Sant som fan faktiskt..! Slut på "dansen"!
Polarna
Getty Domein... Och som är typiskt för mig (hamnar alltid i konstiga situationer), som inte andra jag känner gör. Hur som helst hamnade jag av en slump på Youtube IGEN! Om jag ändå hittade klippet från när jag faktiskt med flit vinkade och "posade"  för kameran. Men NEJ! Jag blir tydligen bara fångad på bild när jag är ful! Hehe :-)Se Länken! Jessica hamnade bakom en kille utan hår, ironiskt nog ser man bara hennes hår. Amanda syns iallafall. Döma av hennes min ser hon mycket skeptisk ut till uppträdandet och man kan tro att hon tycker låten är skit. Men jag hade FEL...
 

Så här "snygg" ser man/vi ut när man får sina 3 sekunder i rampljuset för hela världen att se... NOT!! Trotts min oerhörda koncentration och en aning ansträngd min. Försöker jag ändå dansa i takt med musiken. Men det ser nog mer ut som att jag gungar från sida till sida eller något. MEN jag KAN iallafall göra två saker SAMTIDIGT! Så det så, Hehe :-) 

När man säger att världen är liten stämmer det verkligen! Bland alla typ 40.000 pers kommer Bagge och Erika gående! Efter en stunds "socialising" förflyttade vi oss mot scenen och sen blev det paaaaarteyyy!

Jag vet inte vad jag pysslade med när jag fotograferade Lilli & Susie? Bildkvaliteten är så usel så bilden ovan var den "bästa"! Jag kanske "dansade" dvs gungade fram och tillbaka, från sida till sida till musiken och samtidigt som mobilen hölls högt ovanför publiken framför mig. Och inte går det att "potoshop:a" bilderna heller! Och som en "dum blondin" har jag naturligtvis redan försökt göra det!!! Nej, jag skojar bara... :-)

Varje gång det var min tur att handla i baren. Hamnade jag av någon anledning bredvid intressanta, roliga och fantastiskt trevliga människor. Och Jessica undrade om jag flyttat festen till barkön? Här är en av alla de super trevliga människor jag hade turen att få stå i kö med. Av någon anledning började vi prata om jobb. Och det visade det sig att killen på bilden jobbar som  "flygvärdinna". Inte "steward" som jag sade. Så nästa gång jag reser utrikes hoppas jag . Det skulle vara kul. Däremot minns jag inte vilket flygolag han jobbar för? Fast man vet aldrig "världen är ju liten", så det skulle inte förvåna mig om jag någon gång i ramtiden hamnade på hans flyg?!

Alcazars sista spelning "ever"... Kanske?
Bandet tar nu en paus på obestämd tid...












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar